POŠTOVANI ČLANOVI KLUBA:     Uredovno vrijeme tajništva za podmirivanje tekućih obaveza je ponedjeljkom od 18 - 19 sati i srijedom od 18-19 sati.       
Odlukom uprave kluba članarina se plaća do 10. tog u mjesecu za tekući mjesec. Članarine se plaćaju tijekom cijele godine izuzev 7. mjeseca kada su sve klupske aktivnosti u mirovanju

OBAVIJEST RODITELJIMA

Istaknuto OBAVIJEST RODITELJIMA

Poštovani roditelji !

Obraćam Vam se ovim putem vezano uz određena negodovanja pojedinih roditelja povodom odlaska djece do 12 godina u zatvoreni prostor tijekom zimskog perioda.

NK Ponikve, odnosno izvršni odbor kluba, kojem ja predsjedavam uvijek je isključivo vodio računa o interesu djece. Uvjeti koji vladaju u zimskom periodu ( kiša snijeg i niske temperature ) nisu prikladni za kontinuirani trening.

Takvo izlaganje donosi rizik za stvaranje kroničnih oboljenja pluća, dišnih puteva pa čak i upale kostiju i zglobova kod mlađe djece.

Svaka insinuacija da NK Ponikve štedi na račun toga da djecu šalje negdje drugdje je u prvom redu zlonamjerna. Isto tako kada su djeca mlađe kategorije u balonu, ostale dobne skupine: mlađi pioniri, stariji pioniri, kadeti, juniori i seniori, i dalje treniraju na NK Ponikve te troše struju, vodu i plin. 

Sa ovom praksom ćemo nastaviti i dalje, dok ne stvorimo uvjete ili zatvorimo malo igralište kako bi zadovoljili kriterij da djeca treniraju u našem centru tijekom zimskog perioda.

NK Ponikve nikome ništa ne uvjetuju, a svi roditelji su kod dolaska znali kako funkcionira omladinska škola. Želim reći da nitko nije obavezan trenirati i igrati u našem klubu ako nije zadovoljan. Politiku kluba voditi će isključivo ljudi u izvršnom odbou na čelu sa mnom.

Izrazito mnogo radimo na poboljšanju uvjeta za boravak i trening djece, pa ću između ostalog naglasiti da smo u skorije vrijeme napravili fasadu i PVC stolariju na istočnoj strani objekta. Da tokom slijedećeg tjedna počinje postavljanje štokova i PVC stolarije na sva vrata unutar objekta. Također da smo uspjeli dogovoriti zamjenu vodovodnih ( vanjskih i unutrašnjih ) instalacija, tuševa kao i keramike u svim kupaonama u prvih šest mjeseci naredne godine, da u mjesecu lipnju počinje potpuna sanacija travnjaka glavnog igrališta kao i jedna od mogućih ostvarenja tribina sa 200 sjedećih natkrivenih mjesta. I ono najvažnije na čemu intenzivno radimo je izgradnja pomoćnog igrališta s umjetnom travom, toplo se nadamo, unutar slijedeće dvije godine.

Stoga još jednom apeliram na roditelje da budu podrška a ne opstrukcija nečemu što radimo isključivo u interesu Vaše i naše djece.

Sportski pozdrav,

Za NK Ponikve

Predsjednik Damir Kajba

 

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK

Brojač posjeta

143236
DanasDanas178
JučerJučer421
Ovaj tjedanOvaj tjedan1727
Ovaj mjesecOvaj mjesec11600
UkupnoUkupno143236
Vaša IP adresa : .54.146.50.80

top ponuda

top ponuda ..