POŠTOVANI ČLANOVI KLUBA:     Uredovno vrijeme tajništva za podmirivanje tekućih obaveza je ponedjeljkom od 18 - 19 sati i srijedom od 18-19 sati.       
Odlukom uprave kluba članarina se plaća do 10. tog u mjesecu za tekući mjesec. Članarine se plaćaju tijekom cijele godine izuzev 7. mjeseca kada su sve klupske aktivnosti u mirovanju

PRIOPĆENJE PREDSJEDNIKA NK PONIKVE

Poštovani članovi NK Ponikve, roditelji, istinski navijači i pravi ljubitelji nogometa!

 

         Obraćam Vam se ovim putem vezano uz događanja oko NK Ponikve te sramotnog transparenta objavljenog na stranicama MŽNL sjever, a postavljenog na tribini u subotu 25.03.2017.g. za vrijeme održavanja nogometne utakmice NK Vrbovec – NK Vrapče. Također, izražavam duboku razočaranost time što je NK Vrbovec i redarska služba dozvolila da se takav transparent postavi.

Da bi se shvatilo zašto ovo pišem, moram se vratiti na početak djelovanja naše Uprave i mene kao Predsjednika NK Ponikve prije punih osam godina. Klub koji smo zatekli u katastrofalnom stanju, sa zapuštenom i razrušenom infrastrukturom, sa malim brojem djece, nekvalificiranim trenerima, doveli smo do razine da Klub danas služi na ponos našim Gajnicama, Gradskoj četvrti Podsused-Vrapče i nogometu općenito. Klub bez dugova, sa redovnim ispunjavanjem obveza spram dobavljača, djelatnika i igrača NK Ponikve. Danas to nije česta pojava ali u Hrvatskoj se sve može oprostiti samo uspjeh ne.

I sada, nakon toliko godina, svega napravljenog dolazimo do toga da nas se proziva kao lopove i kriminalce jer smo ulažući svoja sredstva i svoj trud, napravili nešto uspješno. I to Upravu u kojoj sjede pošteni i časni ljudi, a pola Uprave kao i ja su dragovoljci Domovinskog rata koji su malim djelom doprinjeli da ovi „kvazi“ navijači koriste takva djela i riječi bez argumenata, pozivajući se na slobodu govora, jer eto, u našoj Hrvatskoj može se reći i vrijeđati koga hoće, a da se za to ne odgovara.

Problemi sa tzv. navijačima, skupinom zavedenih tinejđera, predvođenih osobama koji su dobro poznati policiji, počeli su onog trenutka kada sam odbio dati klubske prostorije na korištenje i zabranio divljanje na tribinama, ulazak alkoholiziranih osoba i osoba pod utjecajem opijata koje su palile pirotehnička sredstva, tukli se i time nanosili moralnu i financijsku štetu Klubu, koji je zbog toga plaćao kazne i strahovao od suspenzije. Zbog tih istih „kvazi“ navijača, primorani smo plaćati zaštitarsku službu i policiju, strahujući da se nekome nešto ne dogodi jer onda će biti kasno. Dovedeni smo do toga da roditelji više ne puštaju djecu kao sakupljače lopti na seniorske utakmice, bojeći se za njihovo zdravlje i mogućnost ozljeđivanja.

Što se mene osobno tiče, spreman sam podnositi uvrede jer VAŽNO JE TKO A NE ŠTO SE PRIČA. Imam dobrih i loših strana, mogu me voljeti i mrziti, ali u NK Ponikve došao sam sa šest godina igrati nogomet, a u zadnjih osam godina sa ovom časnom Upravom, trenerima i igračima, pokušao sam napraviti sve da bi se Klub mogao ponositi sa onime što smo danas. Lako je odstupiti, ali važnije je boriti se protiv ovoga što pljuje na sve vrijednosti, Zakon, pravni poredak i na kraju krajeva dignitet naše zemlje.

Ovim putem zahvaljujem svim članovima našeg Kluba, njihovim roditeljima koji su potpora Klubu, na podršci te pravim navijačima napominjući da će ova Uprava na čelu sa mnom napraviti sve da ovaj Klub bude na ponos svima nama kako izgledom tako i primjerom ponašanja naše djece koja su zalog budućnosti.

 

Športski pozdrav,

 

Predsjednik NK Ponikve

Damir Kajba

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK

Brojač posjeta

143239
DanasDanas181
JučerJučer421
Ovaj tjedanOvaj tjedan1730
Ovaj mjesecOvaj mjesec11603
UkupnoUkupno143239
Vaša IP adresa : .54.146.50.80

top ponuda

top ponuda ..