Fan zona

NK Ponikve ne bi bile pravi tim bez svojih vjernih navijača i prijatelja kluba. Fan Zona je mjesto za sve vas koji nas pratite, za sve vas koji ste uz naše momčadi svaki put kad istrče na teren. Ovo je mjesto gdje se čuje vaš glas.

Šaljite nam svoje fotografije i video snimke s utakmica, proslava i okupljanja. Pokažite nam kako se ponosno nose boje NK Ponikvi, a mi ćemo objavljivati Vaše materijale na web stranici i na našim društvenim mrežama.

NK Ponikve su ušle u novo doba, širimo glas o našem sportskom srcu zapada i kroz digitalni svijet i nove tehnologije. Neka se predivna priča o NK Ponikve čuje što dalje.

Ali ovo je i mjesto gdje bi voljeli čuti i vaše prijedloge, komentare i savjete kako bi svi mi zajedno radili na što boljoj budućnosti našeg kluba.

VJEŠALA: velika srca vjerna malom klubu

Prave priče o NK Ponikve ne bi uopće ni bilo bez naših najvjernijih i stvarno jedinstvenih navijača – i zato posebno pozdravljamo sve članove „Vješala“ bez obzira gdje bili. Uvijek vjerni svojem klubu i kad slavimo i kad plačemo – to je podrška koja se nikad ne zaboravlja.

Baš suprotno. „Vješala“ zaslužuju poseban tretman ovog kluba jer veza Ponikvi i Vješala nije samo nogomet već jedna tradicija koja traje desetljećima. Toliko velikih srca kuca za jedan mali klub i zato se vaš glas uvijek daleko čuje. NK Ponikve su zahvalne svojim navijačima na svoj dosadašnjoj i budućoj pomoći i akcijama koje su pokrenuli samoinicijativno ili u suradnji s klubom.

Uvijek posebni, uvijek drugačiji i uvijek najglasniji. Vješala će uvijek biti važan dio priče o NK Ponikve i svaka vaša sugestija, kritika, pohvala ili srčano navijanje pomoći će svima nama da se zajedno još aktivnije uključimo u život i napredak našeg voljenog kluba.

 

Pošaljite nam svoje najdraže fotografije ili video zapise sa utakmica, treninga, proslava ili druženja. Sve što priča priču o ljubavi prema najdražem klubu, mi trebamo i želimo imati. Poslane zapise objavljivat ćemo na našim društvenim mrežama. I nemojte se sramiti, ostavite svoje ime ili nadimak, tako da se zna tko je pravi Ponikvaš! Javite nam se na mail nk.ponikve@zg.t-com.hr, službeni Facebook profil NK Ponikve ili službeni Instagram profil NK Ponikve