„Dobro smo se pripremili za subotnji derbi. Vrapču neće biti lako“

Subota, 28.2. u 15h – 18. kolo

Nastavak sezone nije mogao bolje početi.

Pred nama je 18. kolo i u goste nam stiže NK Vrapče. Iako se NK Ponikve na tablici bore za ostanak u 3. HNL ligi, optimizam i borbenih duh su na najvišim razinama.

Pojačanja su stigla, fizička forma je vrhunska, dečki iz seniorske ekipe su gladni golova. Iako su Ponikve i Vrapče tradicionalno njeguju dobar međuklupski prijateljski odnos, NK Vrapču neće biti lako u subotu.

I zato, ove subote, 26. veljače, bit će veliki sportski dan za Gajnice i nadamo se punim tribinama i snažnoj podršci svih navijača i prijatelja kluba, što potvrđuje i sportski direktor Siniša Jozić.

  • U subotu nas čeka standardni veliki derbi dva kvartovska kluba koji su uvijek bili u dobrim odnosima. Naravno, nadamo se da ćemo otvoriti sezonu na najbolji mogući način, očekujem našu pobjedu i dobar start sezone i osvajanje tri boda – rekao je sportski direktor Jozić i naglasio da u ovom duhu nastavljaju kroz cijeli nastavak sezone.

Siniša Jozić je istaknuo su kako NK Ponikve dobro pripremile sviju mladu i poletnu momčad.

  • Vrapču neće biti lako u subotu. Jako smo dobro radili i odlično smo igrali u utakmicama pripremnog perioda i uvjeren sam da će to pokazati rezultate i da ćemo osigurati ostanak u 3. HNL ligi. Ekipa je izvrsno raspoložena i svi s optimizmom očekuju subotnji derbi – istaknuo je Jozić.

Sportski je direktor u ime cijelog kluba pozvao sve navijače i „Vješala“ da dođu na stadion NK Ponikve jer, kako kaže, njihova podrška je uvijek važna i uvijek su cijenili tu vjernost prema svom kvartovskom klubu.

Jozić se osvrnuo i na nedavna pojačanja koja su stigla u seniorsku momčad.

  • Dečki su se super uklopili i cijela ekipa ih je odlično primila kao i mi u stručnom stožeru te se nadam da će nam njihova kvaliteta i igrački karakter puno pomoći u ostvarenju našeg cilja – dodao je sportski direktor Siniša Jozić.

Jozić je na kraju još naglasio da vjeruje, bez obzira na ishod utakmice, kako će sve proći u najboljem sportskom duhu i da će obje ekipe poslije utakmice zajedno uz piće proslaviti otvaranje nastavka sezone.