Počinje nova sezona: “Cilj nam je sredina tablice pa prema gore”

Naši seniori otvaraju novu sezonu gostovanjem kod NK Lučko u subotu 27. kolovoza.

Prvo kolo pa odmah protiv favorita, barem „na papiru“ kako kaže trener i predsjednik NK Ponike, Hrvoje Pipinić.

U pripremnim utakmicama momčad je izgledala dobro, treninzi su energični, vidi se da dečki imaju snage. Još treba možda samo malo vremena da se momčad do kraja upozna i uigra je ima dosta novih imena.

– Igrači su nam dolazili kroz pripremni period, naknadno se uključivali i zato mislim da treba još malo vremena da sve sjedne na svoje mjesto i da se novi dečki prilagode načinu na koji želimo igrati – istaknuo je Pipinić.

U novu sezonu NK Ponikve ulaze s dva nova vezna – došli su Tim Devčić iz Hrvatskog Dragovoljca i Matej Vragolović iz NK Vrapče. Tu si dva nova napadača: Mario Fajdiga kao pojačanje iz NK Trešnjevke i Moreno Koletić koji je dres Mladosti Zabok zamijenio dresom Ponikvi. Promjena ima i na obrambenoj poziciji: Umjesto za Segestu, Marin Gulin sada je dio obrambene linije u Ponikvama.

Prošla sezona bila je stresna, Ponikve su se u jednom trenutku borile za ostanak u ligi. Prema Pipinićevim najavama, više se neće dovoditi u takvu situaciju. Ove sezone, NK Ponikve gađaju sredinu tablice pa prema gore.

U subotu Ponikve u prvoj utakmici nove sezone odlaze u goste u Lučko.

– Da, prva utakmica pa odmah u gostima kod favorita za prvo mjesto na tablici, barem „na papiru“. No u prvom kolu uvijek ima iznenađenja i nadam se da bi mogli iznenaditi Lučko“ – rekao je predsjednik kluba Hrvoje Pipinić.